Hyvinvointi on mukavaa oloa kehossa ja mielessä

Pitkä juoksulenkki takana. Pidempi kuin olisin edes uskaltanut haaveilla. On kesän ensimmäinen hellepäivä ja ilmassa väreilee lämpö. Avaan lenkkareiden nauhat ja potkaisen kengät pois jalasta. Pukukopin puisella lattialla oleva hiekka hiertää jalkapohjia. Riisun nihkeät vaatteet pois ja sujautan päälle uimapuvun. Nappaan vielä pyyhkeen kainaloon ja juoksen rantaan. Pulahdan epäröimättä veteen ja sen kylmyys ympäröi minut. Kovasta juoksulenkistä lämmennyt ja rasittunut kroppa alkaa viiletä ja rentoutua.

Nautin hetkestä ja hymyilen itselleni. Olen terve, vahva, voin hyvin ja olen juuri ylittänyt omat rajani. Minun kehoni, joka on joskus ollut väsynyt ja rasittunut. Kehoni, joka on epätäydellinen ja jota toisinaan moitin. Se on kantanut minut tähän hetkeen, josta nautin suunnattomasti.

Sitä hyvinvointi minulle on; mukavaa oloa omassa kehossa ja mielessä. Terveellinen ruoka, oikeanlainen liikunta ja sopiva määrä lepoa ovat rakennusaineita hyvinvoinnille. Hyvinvointi koostuu monista pienistä ja isoista valinnoista, joita teemme jatkuvasti.

Työssäni personal trainerina haluan auttaa sinua valitsemaan oikein. Saat minulta tietoa, taitoa ja motivaatiota, joiden avulla voit tehdä omaa hyvinvointiasi edesauttavia valintoja.

Sinä itse päätät millainen on sinun polkusi.

Hyvinvointi on mukavaa oloa kehossa ja mielessä
Siirry sivun alkuun