Liikunta

Liikuntavalmennus

Tervetuloa Polulle turvallisen liikunnan pariin ja liikkumaan siellä missä se sinulle sopii; kuntosalilla, kotona tai vaikka metsäpolulla. Polun liikuntavalmennus sopii aloittelijalle ja jo liikuntaa harrastavalle.

Liikunta on tärkeä osa hyvinvoinnin kokonaisuutta

Yhdessä oikeanlaisen ruokavalion ja riittävän levon kanssa se muodostaa hyvinvoinnin perustan.

Luontoarvojen merkitys liikunnassa

Polku Personal Training korostaa luontoarvojen merkitystä liikunnassa.
Luonto tarjoaa meille rajattomat mahdollisuudet liikkua mutta myös haastaa meitä huolehtimaan itsestämme, jotta pääsisimme liikkumaan.

Luonnossa liikkuminen tukee myös psyykkistä hyvinvointia. Luonnon mieltärauhoittavan vaikutuksen voi helposti löytää vaikkapa kävelylenkillä metsässä.

 

Liikuntavalmennus auttaa liikkumaan turvallisesti ja liikkua voit missä haluat

Polun liikuntavalmennus sopii niin aloittelijalle kuin jo liikuntaa harrastaneelle

Ensimmäisellä tapaamisella juttelemme sinun nykytilanteesta ja tavoitteista. Tavoitteet voivat liittyä vaikkapa kunnonkohotukseen tai painonpudotukseen. Ne voivat olla myös konkreettisempia, kuten vaikkapa penkkituloksen parantaminen tai maratonin läpipääsy.

Teemme sinulle myös kuntotestin mutta testiä ei tarvitse jännittää! Se on meille työkalu, jonka avulla selvitämme nykytilanteesi ja voimme asettaa realistiset tavoitteet.

Liikuntaohjelman luonti

Nykytilanteesi, kuntotestin ja tavoitteidesi perusteella laadimme sinulle liikuntaohjelman. Liikuntaohjelma sisältää selkeät sanalliset ohjeet, joiden avulla voit turvallisesti treenata.

Liikunta voi tapahtua siellä missä sinulle parhaiten sopii; kuntosalilla, kotona tai vaikka metsäpolulla.

Jos sinun tavoitteesi on vaikka opetella juoksemaan 5 kilometriä, rakennamme sinulle ohjelman, joka sisältää kävelyä ja hölkkätreeniä kuntopolulla ja juoksua tukevaa lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla tai kotona.

Polun liikuntavalmennus sisältää tapaamisten lisäksi mahdollisuuden saada neuvontaa ja tukea puhelimitse tai sähköpostilla koko valmennuksen ajan. Mietitään yhdessä millaista liikuntaa juuri sinä tarvitset!

Ota yhteyttä, jos liikuntavalmennus kiinnostaa

 

    Jos et vielä lähde uudelle polullesi,

    TILAA UUTISKIRJE JA SEURAA POLKUA SOMESSA

    Siirry sivun alkuun