Ravinto

Ravintovalmennus

Polun ruokavaliot perustuvat virallisiin ravitsemussuosituksiin huomioiden erityistarpeesi, toiveesi ja tavoitteesi. Erikoistuntemusta löytyy erikoisruokavalioista, kuten kasvisruokavaliosta ja FODMAP-ruokavaliosta.

Ruoka on usein tärkein osa hyvinvointiamme

Ruuasta saamme terveyttä ja energiaa mutta vääränlainen ruoka voi myös sairastuttaa meidät. Syömiseen ja ruokaan liittyy myös runsaasti perinteitä, tunteita ja trendejä. Tärkeintä on löytää juuri itselle sopiva ruokavalio, joka tukee omaa hyvinvointia. Ruokavalion tulee kokonaisuudessaan olla monipuolinen mutta niin helppo, että sen noudattaminen muodostuu osaksi sujuvaa arkea. Kuureja ja dieettejä en suosittele.

Suunnittelemani ruokavaliot perustuvat virallisiin ravitsemussuosituksiin mutta huomioin aina erityistarpeet, toiveet ja tavoitteet. Minulla on tuntemusta myös erikoisruokavalioista, kuten kasvisruokavaliosta ja FODMAP-ruokavaliosta.

Kun päätät aloittaa ravitsemusvalmennuksen

Mietimme ensin yhdessä nykytilannettasi. Pohdimme millaisia asioita haluaisit muuttaa ja millaisia tavoitteita sinulla on. Tavoitteet voivat liittyä vaikka painonpudotukseen, lihasmassan lisäämiseen, oman jaksamisen parantamiseen tai vaikka siihen, että vatsassa olisi mukavampi olo.

Yhteisen pohdinnan ja mahdollisesti myös ruokapäiväkirjan perusteella laadin sinulle henkilökohtaisen ruokavalion. Se voi olla pieniä muutoksia nykyiseen ruokavalioosi tai tarvittaessa teemme ruokaremontin, jolla syömisesi uudistetaan kokonaisvaltaisemmin. Neuvon sinulle ruokavalion toteuttamisen käytännönläheisin ohjein. Tarvittaessa teemme muutoksia ja päivätyksiä ruokavalioon myös matkan varrella.

Terveellinen ruoka
vegetable-left-2-2

Ruokavaliovalmennus on enemmän kuin paperille tulostettu dieetti

Ruokavalioasiat vaativat aina hiukan pitkäjänteisyyttä ja siksipä ravitsemusvalmennus ei olekaan vain paperille tulostettava dieetti vaan meidän yhteinen projekti, jossa minä olen sinun tukena ja apuna.

Matkan varrella tarjoan sinulle myös työkaluja, joiden avulla voit kehittää omaa motivaatiotasi ja työstää niitä asioita, jotka ovat vaikuttaneet esimerkiksi ylipainon syntyyn.

Polun ravitsemusvalmennus sisältää

Alkuhaastattelun, ruokapäiväkirjan pitämistä ja sen analysoinnin, ravitsemusohjeen ja opastuksen siihen. Valmennuksen kuluessa pidämme yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai whatsappilla. Tarvittaessa teemme teemme päivityksiä ruokavalioon. Valmennusta voidaan aina muokata sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä niin mietitään millä tavalla voin parhaiten auttaa sinua!

vegetable-right-2

Ota yhteyttä, jos ravintovalmennus kiinnostaa

 

    Jos et vielä lähde uudelle polullesi,

    TILAA UUTISKIRJE JA SEURAA POLKUA SOMESSA

    Siirry sivun alkuun