Valmennuspaketit

Personal trainer -palvelut aloitetaan tapaamisella, missä tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin olla sinulle avuksi. Tutustu valmiiksi paketoituihin personal trainer -palveluihini ja ota yhteyttä.

STARTTI Ilmainen

Tule ilmaiseen konsultaatiotapaamiseen. Tutustutaan ja mietitään yhdessä, miten voin olla sinulle avuksi.

RAVINTOPOLKU 149,00 € /kk

Kokonaisvaltaiseen ravitsemusneuvontaan kuuluu sinun lähtötilanteesi selvittäminen, nykyisen ruokavaliosi analysointi sekä ohjeet ja neuvot terveelliseen ruokavalioon. Ravitsemuspaketti sisältää kaksi henkilökohtaista tapaamista sekä etätukipalvelun valintasi mukaan sähköpostilla, puhelimitse tai whatsappilla valmennuksen ajan. Ravitsemuspaketti sopii painonpudottajalle, urheilijalle tai sinulle, joka koet, että ravisemuksessasi olisi korjattavaa.

LIIKUNTAPOLKU 149,00 € /kk

Polun liikuntapakettiin kuuluu sinun lähtötilanteesi selvittäminen, kuntotestaus, sinulle sopivien tavoitteiden asettaminen sekä liikuntaohjeet. Liikuntaohjelmaan tutustut turvallisesti personal trainerin ohjauksessa. Paketti sisältää kahden tapaamisen lisäksi etätukipalvelun valintasi mukaan joko puhelimitse, sähköpostitse tai whatsappilla.

LIIKUNTA- JA RAVINTOPOLKU 279,00 € /kk

Polun kokonaisvaltainen valmennuspaketti sisältää sinun lähtötilanteesi kokonaisvaltaisen selvittämisen alkuhaastattelun, ruokapäiväkirjan sekä kuntotestauksen avulla. Näiden sekä sinun tavoitteidesi perusteella laadimme sinulle selkeät ohjeet ruokailuun ja liikuntaan.

Paketti sisältää 4 ohjaustuntia kuukaudessa sekä valintasi mukaan etätuen puhelimitse, sähköpostilla tai whatsappilla valmennuksen ajan.

OMA POLKU Pyydä tarjous

Kerro millainen on toiveidesi valmennuspaketti. Räätälöidään sinulle sellainen.

PARIPOLKU

Polun parivalmennus sopii pariskunnalle tai ystäväparille, joka haluaa toteuttaa ruokavalio-, liikunta- tai elämäntapamuutoksen yhdessä. Parivalmennus voidaan toteuttaa esimerkiksi ylläolevien pakettien sisällöillä niin, että molemmille laaditaan henkilökohtaiset ohjelmat ja ruokaohjeet mutta tapaamiset ovat yhteisiä.

Ylläolevien pakettien hinnoista vähennetään parialennus 20%.

PIENRYHMIEN VALMENNUKSET Pyydä tarjous

Polun pienryhmävalmennukset sopivat 3-10 hengelle ja paketin sisältö muovaillaan toiveidenne mukaan. Valmennukset sopivat esimerkiksi kaveriporukalle, työporukalle ja miksei vaikka perheelle tai sukulaisporukalle.

Mietitään yhdessä tavoitteidenne mukainen valmennuspaketti.

OHJAUS- JA NEUVONTATUNTI 59,00 € /tunti

Henkilökohtaista täsmäohjausta esimerkiksi kuntosalilla tai ravintoneuvontaa. 

Ota yhteyttä, jos Polku kiinnostaa!

Otan yhteyttä mahdollisimman pian. Tapaamiset sovin yleensä Kokkolassa Liikevoiman tiloihin.

Aloita uusi polku tänään

Jos et vielä lähde uudelle polullesi,

TILAA UUTISKIRJE JA SEURAA POLKUA SOMESSA